Det nye Microsoft Dynamics 365 er kommet!

Microsoft Dynamics 365

Microsoft har for nylig lanceret deres nyeste løsning indenfor business software, Dynamics 365. Programmet udnytter alle kræfterne fra Power BI, Office 365 og Azure, så selv de største forretningsudfordringer kan klares. Med integrationen af machine learning effektiviseres de kendte værktøjer i højere grad, da softwaren tilpasser sig dine handlemønstre. De integrerer dermed funktionerne for CRM og ERP i en fælles struktur, der er let tilgængelig pga. dets cloud-baserede udgangspunkt.

Et eksempel på dette er det nye ”Dynamics 365 for Customer Insights”-app, der indsamler data fra CRM- og ERP-systemer samt fra sociale medier og IoT (Internet of Things). Derved får du gennem kunstig intelligens, machine learning og advanced analytics et 360 graders overblik samt automatisk genererede forslag til, hvordan du kan forbedre dit forhold til kunden. Kombinationen af CRM, ERP og de nye former for kunstig intelligens åbner for at hav af nye effektiviserings- og udviklingsmuligheder.

Dynamics 365 er fuldt tilpasningsdygtigt uanset størrelsen på din virksomhed og dine behov. Du kan nøjes med at starte med en enkelt lille del af 365, der dækker alt fra kundeservice og drift til marketing og økonomi. Er de i forvejen indbyggede funktioner ikke tilstrækkelige, har Microsoft åbnet for udviklingen af apps til Dynamics 365 i AppSource. Siden åbningen i juli er der allerede kommet mere end 100 nye apps, der henvender sig til branchespecifikke krav eller skræddersyes helt specifikt til dine behov. Det giver et stadigt voksende økosystem af muligheder og tilpasninger.

Dynamics 365 Enterprise edition blev udgivet 1. november 2016. Betaling er i abonnementsform, dvs. man betaler månedligt pr. bruger, pr. app. Det er således muligt kun at tilkøbe dele af Dynamics 365, så man ikke betaler for noget, man ikke bruger.

Send os en mail på info@xli.dk eller ring til os på 7025 1525, hvis du vil høre mere.

 

 

Comments are closed.