Moderne Fakturaflow

Hvorfor er det vigtigt med et effektivt fakturaflow?

X-in er en moderne fakturaflowsløsning udviklet af X-link. X-in giver virksomheder et effektivt værktøj til håndtering af indgående bilag.

Alle bilag kan modtages elektronisk og håndteres efter, hvem der skal se, godkende og bogføre bilagene.

Bilagshåndtering er mange steder stadigvæk en tidskrævende opgave og dermed også en omkostningstung opgave. X-in er med til at minimere tidsforbruget og der vil ofte være en stor besparelse efter idriftsætning.

Uanset om bilagene i dag behandles manuelt, modtages som pdf eller scannes ind, er der tid og penge at spare ved at anvende x-in. Jeres bilag vil automatisk blive konteret og journaliseret, derfor kan de ansatte nemt og hurtigt genfinde arkiverede bilag.

X-in leveres med ubegrænsede brugere og kan integreret med stort set alle ERP systemer, herunder C5, Dynamics NAV, Dynamics AX, SAP og e-conomics, det betyder at skift af ERP ikke kræver skift af x-in, moderne fakturaflow.

Vi hjælper jer selvfølgelig med den tekniske implementering og giver jer de nødvendige vaner og viden. Dermed sikrer vi, at I kommer optimalt fra start.

Nemt godkendelsesflow

Hvis der er flere forskellige godkendere på en faktura, kan det nemt opsættes i x-in. I kan med x-in godkende jeres fakturaer med ét enkelt klik.

Under 5 kr. pr. faktura

Med x-in er de samlede omkostninger pr. faktura under 5 kr. En investering i x-in har en typisk tilbagebetalingstid på 5-8 måneder.

Kan tilpasses alle økonomisystemer

Uanset om i benytter jer af C5, NAV eller noget helt tredje kan x-in tilkøbes som et modul. Det er let at implementere, derfor kan i arbejde med x-in i løbet af få dage.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring Moderne fakturaflow så se de typiske stillede spørgsmål her

Kom i kontakt med os! – Udfyld formularen nedenfor, eller ring til os på tlf. 7025 1525