FAQ – Dynamics 365 Business Central

Få hjælpe til Business Central – Her finder du en oversigt med de oftest stillede spørgsmål angående Dynamics 365 Business Central.

Dynamics 365 Business Central er et cloudbaseret forretnings- og økonomisystem. Det vil sige at man som udgangspunkt lejer sig ind i systemet ved Microsoft, som derfor også står for systemvedligehold og serverplads. Dynamics 365 Business Central er et alt-i-en koncept, der samler hele din forretning i et system. Dynamics 365 Business Central kan med fordel anvendes af både små og store virksomheder.

Hvis du vil se en samlet oversigt over alle tastaturgenveje så følg linket her

Alle Dynamics 365 applikationer er kun tilgængelige som cloud løsninger.

Der kan selvfølgelig hentes lokale programmer til din computer/MAC

Microsoft er den eneste virksomhed der kan levere dybden i direkte forretningsløsninger med produktivitet for øje, ved hjælp af moderne Cloud-teknologi i programmer som: Word, Excel og ikke mindste Power BI (Rapporteringsværktøj)

Eftersom der er et tæt sammenhæng mellem programmerne, gør at medarbejderen får bedre flow i deres arbejdsopgaver da de navigere i programmer de kender i forvejen.

Et eksempel kunne være at sende et tilbud eller en faktura direkte fra Outlook, uden først at kunne åbne sit økonomisystem.

Afhængigt af hvilken økonomiløsning din arbejdsplads anvender i dag, kan du flytte kundeinformation, leverandører, inventar og bankkonti. Du kan igangsætte en assisteret set-up guide, der hjælper dig med at overføre dine data. Upload nemt filer ved hjælp af extensions, for eksempel Intuit Interchange Format (IIF)-filer for at overføre QuickBook data, eller importer direkte fra Excel.

Dynamics 365 Business Central er den nye version af økonomi- og driftstyring og inkluderer alle NAVs egenskaber. Dynamics 365 Business Central er et tiltag der kun fungerer via cloud, hvor NAV også kan foregå on-premise.