FAQ – Office 365

Få hjælp til Office 365. Her finder du en oversigt med de typisk stillede spørgsmål angående Office 365.

Office 365 tilbyder en integreret løsning med apps og tjenester, der er designet til at hjælpe dig med at forfølge din passion og udvikle din virksomhed. Få månedlige opdateringer til apps, som f.eks. Word, Excel, PowerPoint og mange flere, med de seneste funktioner og sikkerhedsopdateringer. Brug skybaseret mail til at få kontakt med kunder og kollegaer, uanset hvor du arbejder. Samarbejd i Microsoft Teams, den nye hub til samarbejde, der giver dig mulighed for at chatte, organisere møder og dele filer. Gem filer på OneDrive, der har 1 TB online lagerplads og kan tilgås på tværs af enheder og på farten. Læs meget mere om Office 365 her

Alle Office-tjenester er tilgængelige med en garanteret 99,9 % oppetid med økonomisk garanti.

Nej. Office-programmerne er skræddersyet, så de fungerer bedst på hver enkelt platform og hver enkelt enhed. De Office-programmer, der er tilgængelige for Mac-brugere, samt versionsnumrene, kan være forskellige fra dem, der er tilgængelige for pc-brugere.

Office-appene, du installerer på din pc eller Mac, som f.eks. Word, Excel, PowerPoint og Outlook, er fortsat tilgængelige, når du er offline. Med OneDrive i Office 365 får du 1 TB lagerplads, som du kan bruge til at synkronisere filer til eller fra din computer. Hvis du foretager ændringer, mens du er offline, synkroniseres de med OneDrive og på tværs af resten af dine enheder, når du opretter forbindelse igen..

Dine data tilhører dig. Hvis du beslutter dig for at opsige dit Office 365-abonnement, kan du downloade dine data – f.eks. mails og dokumenter på teamwebsteder – og gemme dem på en anden placering. Du bør gemme dine data, før du opsiger. Efter du har opsagt abonnementet, vil data, som hører til din Office 365-konto, være tilgængelige for din administrator på en konto med begrænset funktionalitet i 90 dage.

Office 365 Business-, Business Premium- og ProPlus-abonnenter må installere Office på op til fem pc’er eller Macs, fem tablets og fem smartphones. Hybride Windows-enheder, som f.eks. Microsoft Surface Pro, kan tælles som enten en pc eller en tablet.