5 fordele ved Cloud-teknologier

5 fordele ved Cloud-teknologier

Bliv klogere på cloud teknologi, og læs de fem fordele vi synes der er de vigtigste når man skal gøre sig overvejelser om skiftet fra klassisk IT til moderne IT.

Cloud løsning fra X-link A/S

1. Fleksibel løsning

Cloud er generelt set en fleksibel løsningsstruktur, hvor I hurtigere kan reagere på ønsker og behov end før. Eksempelvis kan i hurtigere skalere lagringsplads, når virksomheden vokser sig større, eller måske nedjustere jeres kapacitet i en periode hvor der ikke er behov for ressourcerne. I kan også få services i skyen som Office 365, som øger fleksibiliteten i forhold til hvornår og hvor de ansatte kan tilgå programmerne.

2. Ingen fysisk server

I slipper for at skulle opbevare en upraktisk, fysisk server. Dermed kan I bedre udnytte jeres plads bedre. Hvis du vil vide mere om at omlægge jeres fysiske servere kan du med fordel læse mere om Microsoft Azure – Bliv klogere på Cloud teknologi lige her.

3. Ingen større kapitalinvestering

Ved at overgå til Cloud gør i infrastruktur, software og eller platforme til en driftsomkostning. Det betyder at i ikke står overfor store kapitalinvesteringer, men blot mindre månedlige beløb. Med andre ord bliver i ikke længere overrasket over dyre regninger når hardware skal vedligeholdes.

4. Ingen fysisk software eller hardware som skal installeres

Ved at lade jeres services være cloud-løsninger, bliver de opdateret på computeren. Der skal derfor ikke afsættes ressourcer i den virkelige verden til at få installeret og opdateret ny software. Det vil sige at det mere eller mindre er et fast beløb der skal betales hver måned. 

5. Undgå datakatastrofer

Skulle uheldet være ude og der sker et datatab på den ene eller anden måde, kan det være ødelæggende for de fleste virksomheder. Med en cloud-løsning er det lettere og mindre omkostningstungt at gendanne data. Da Microsoft ydermere altid har din data placeret på to forskellige datacentre, kan du næsten med garanti altid få lavet en backup. Hvis du ønsker det kan vi selvfølgelig lave en backup af alt din data, det kan du læse mere om her.

Hvis du ønsker at blive kontaktet angående jeres mulighed for at omlægge til Cloud teknologi. Så kontakt os her, eller ring på tlf. 7025 1525