Ja, du har gættet rigtigt!

Du skal i gang med 2-faktorgodkendelse

Og hvorfor skal jeg nu det?

Kort sagt, fordi det reducerer din risiko for at blive hacket med 99,9%.

Ja, den er god nok. Microsoft har undersøgt det, og det er hvad de er kommet frem til.
Det er vildt, ikke?

Finten er, at selvom hackeren har dit password (fordi han enten har gættet eller stjålet det), vil han ikke kunne logge ind. Det kræver nemlig, at han også har adgang til din telefon og din Microsoft Authenticator app.

to-faktorgodkendelse

Tænk lige over det

Når du bruger 2-faktorgodkendelse i din forretning, kan du f.eks. forhindre: 

  • At I mister alle jeres data.
  • At al jeres data bliver holdt gidsel mod en løsesum (det gennemsnitlige beløb er omtrent 6500 kr, og ofte meget højere).
  • At hackere kan infiltrere jeres emails og på den måde lave CEO- eller leverandørsvindel, og hive maaaange penge ud af firmaet.
  • Mange andre skrækscenarier ..

Men er det ikke ret besværligt?

Nix, slet ikke. For dig som bruger, er det faktisk utroligt simpelt. Du taster dine almindelige login-oplysninger, og modtager i samme øjeblik en notifikation på din telefon via Microsoft Authenticator appen. Her godkender du dit login og vupti, så har du adgang.

Hvordan virker mfa

Hvad kræver to-faktorgodkendelse?

Som bruger af 2-faktorgodkendelse kræver det egentlig bare, at du har Microsoft Authenticator appen installeret på din telefon og at den spiller sammen med dine øvrige Microsoft applikationer.

Fedt, det lyder da nemt!

Ja, det gør, men det er det ikke nødvendigvis. Der er en del tekniske detaljer og indstillinger, som skal være helt på plads i opsætningen, før det virker, og hvis ikke virksomheden har de tekniske kompetencer, er det ofte her den snubler og giver op. Og det er så ærgerligt, for det er så uendelig vigtigt.

Vi synes, at det gør det ret tydeligt:
2-faktorgodkendelse er ikke bare “en god idé” at bruge. Det er et MUST. Simpelthen.

Ingen af os ville ikke bruge mange øjeblikke på at overveje det.

Er du blevet nysgerrig?

Har du spørgsmål til opsætning af 2-faktorgodkendelse eller vil du bare gerne høre lidt mere om hvordan det virker og hvordan vi kan hjælpe dig?