Microsoft Dynamics 365 Business Central

Vi er din Business Central konsulent

Med Business Central får I en skalerbar og fremtidssikret ERP-løsning, som kan tilpasses perfekt til lige præcis jeres forretning. Kombinationen af jeres ønsker og vores kompetencer gør, at mulighederne er nærmest uendelige. Læs mere herunder og bliv klogere på hvad vores dygtige Business Central konsulenter kan gøre for dig.

Flyt til
Business Central
E-fakturering
med X-in
Medlemsløsning
for alle

Samler hele din virksomhed

Dynamics 365 Business Central er en komplet ERP-løsning til virksomhedsadministration, som hjælper dig med at forbinde økonomi, salg, service og drift, så forretningsprocesserne strømlines og kundeinteraktionerne forbedres.

Udvid grænserne i programmet til grundlæggende bogføring. Dynamics 365 Business Central er en komplet løsning til virksomhedsadministration, der er let at bruge og tilpasse, og som hjælper jer med at forbinde de enkelte dele af virksomheden, så I kan træffe beslutninger på et større grundlag.

Udnyt forretningens fulde potentiale med Business Central

Vores dygtige Business Central konsulenter hjælper dig med at installere i skyen eller i det lokale miljø.

En løsning, som er nem at tilpasse og udvide.

Kan bruges på enhver enhed, hvor som helst, når som helst.

luk op for produktivitet og forretningsindsigt

Forbind mennesker, processer og indsigter for at tage bedre beslutninger hurtigere med integreret vejledning, dashboards og kompatibilitet med Microsoft 365 og Microsoft Teams. 

Afslut projekter til tiden og under budget

Opnå en vellykket projektafvikling og rentabilitet med planlægning, ressourcetildeling, sporing, efterkalkulation, fakturering, regnskab og intelligens i realtid.

Optimer lagerstyring og forsyningskæde

Levér produkter til tiden, og tilpas til ændring af forretningsmodeller med synlighed på tværs af indkøb, produktion, lager og lagersteder.

ØG salget og få en forbedret kundeservice

Tag bedre hånd om kunderne ved at administrere hele salgsprocessen i Microsoft Outlook, og levér bedre resultater med tilknyttede serviceaktiviteter.

Er du blevet nysgerrig?

Vil du gerne høre mere hvordan vi kan hjælpe dig med at fremtidssikre din forretning? Så kontakt os endelig.