C5

Forlæng levetiden

Du ved det nok allerede, men Microsoft har valgt at stoppe al udvikling og support af Microsoft C5 i starten af 2019. Grundet til dette er, at teknologien der ligger bag ERP-systemet er forældet, og dermed ikke understøtter de moderne teknologiske muligheder, som mange kunder i dag stiller som krav. Blandt andet ting som applikationer, integrationer, Cloudbaseret ERP og ikke mindst skalérbarhed.

Vi har igennem tiden oplevet, at rigtig mange tror at C5s ophør betyder, at man er tvunget ud i at skulle skifte ERP-system. Det er dog ikke nødvendigvis korrekt. Helt konkret er der to scenarier: 

Lejer du din licens?

Hvis du er lejer af en C5 licens med fast månedlig betaling, så er eneste mulighed at finde et nyt system. Microsoft lukker for din adgang 31.12.2018. Dog kan licenslejere med opstart før 1.1.17 benytte licensen til starten af 2021, men uden opdateringer af systemet.

Ejer du din licens?

Hvis du selv ejer din licens, kan du reelt set blive ved med at anvende C5 mange år endnu, men vi anbefaler dog at se på konverteringsmulighederne i en nærmere fremtid.

Men selv om Microsoft ikke længere udvikler eller supporterer C5, betyder det ikke, at X-link ikke har mulighed for at hjælpe jer! Vi har siden starten af lanceringen af C5, hjulpet adskillige kunder med alt lige fra; Implementering, hosted udvikling og ikke mindst daglig drift og support. Vi står selvfølgelig stadig til rådighed for alle eksisterende C5-brugere! – Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for jer.

Se hvordan vi kan hjælpe jer

Forlæng levetiden

Forlæng levetiden ved hjælp af produkter som Moderne fakturaflow udviklet af X-link.

Hosting af C5

Få jeres C5-løsning hosted her i huset, og slip for besværet.

C5 Support

Træk på næsten 30 års erfaring, og få support præcis når du har brug for det!

Hjælp til konvertering

Sammen kan vi udarbejde en handlingsplan for jeres konverteringsmuligheder når det passer jer!