Kundehistorie – Gorm Hansen

Entreprenørvirksomheden fik bedre overblik og mindre arbejdspres med Business Central 

Entreprenørvirksomheden, Gorm Hansen A/S har sagt farvel til en gammeldags ERP-løsning og goddag til en toptunet Business Central løsning, som er tilpasset lige præcis deres forretnings behov.

Business Central casehistorie - Gorm Hansen

Kundeønske: Større overblik og bedre samspil mellem systemerne.

Med mere end 80 ansatte, endnu flere kunder, masser af maskiner og store anlægsprojekter i både ind- og udland, har Gorm Hansen A/S et stort behov for at kunne overskue og holde styr på det hele. Al den administration der førhen skulle til, lagde et kæmpestort pres på bogholderiet, som brugte alt for meget tid på at gentage de samme langsommelige, manuelle processer.

Ligeledes var det, med det gamle system, enormt besværligt at virksomhedens enkelte aktiver og sikre at alt og alle nu også var de rigtige steder på de rigtige opgaver.

Gorm Hansen A/S fik det hele og mere til.

Med udgangspunkt i en Business Central standardløsning, har vi i samarbejde med Gorm Hansen A/S skabt en løsning, som er tilpasset lige præcis deres forretnings behov og ønsker

Kontrol med de enkelte anlægsprojekter

Via sagsregnskab og anlægskartoteket i Business Central kan Gorm Hansen A/S nemt styre økonomien på de enkelte projekter og aktiver. Foruden selve afskrivningerne på anlægget, kan de nu lave regnskab over reparationsomkostninger pr. anlæg. Det giver en stor fordel hvis man ønsker at se omkostninger på de enkelte maskiner.

Nem og hurtig bankafstemning

Bankafstemningsprocessen i Business Central benyttes hver dag og er en stor lettelse i forhold til, at bogføre de almindelige bilag på daglig basis. Desuden bruges udbetalingskladden, hvor man kan generere en fil til betaling af forfaldende poster på leverandører.

Automatisk fakturering

Fremsendelse af salgsfakturaer, kontoudtog og rykkere foregår alt sammen via Business Central, som automatisk opretter e-mails til kunder på omtalte dokumenter.

Glade medarbejdere

Gorm Hansen A/S har med succes fået implementeret økonomisystemet Dynamics 365 Business Central. Dette har bl.a. medført bedre økonomistyring via dimensioner, finansbudget og kontoskemaer. Desuden glæder de sig til at tage Pengestrømsanalysen og Power BI i brug.

Er du blevet nysgerrig?

Vil du gerne høre mere hvordan vi også kan hjælpe dig og din forretning med at få et bedre overblik og samtidig spare masser af tid? Så kontakt os endelig.