Dynamics Nav

Stabilt og robust økonomisystem

Microsoft Dynamics NAV giver små og mellemstore virksomheder adgang til og kontrol over deres kerneforretning. NAV giver dine medarbejdere den viden de skal bruge for at yde deres bedste, så de kan give din virksomhed de absolut bedste forudsætninger for vækst. Med NAV kan du gøre op med tungt og tidskrævende regnskabssoftware og tilføre merværdi til din virksomhed.

Siden starten af året er Microsoft stoppet med at udvikle og forbedre NAV, som vi kender det. Hos X-link supporterer vi dog fortsat alle versioner af NAV.

Skulle du være parat til næste skridt, og er interesseret i hvad fremtidens ERP-system byder på, kan du læse mere om Business Central.

Automatisering

Med økonomiløsningen kan du automatisere mange opgaver og processer, så du sparer tid og ressourcer samt reducerer fejl.

Økonomistyring

Tilfør din virksomhed et totalt og let gennemskueligt overblik over økonomien. Systemet understøtter samtidig effektivitet og produktivitet.

Styring af forsyningskæde

Få sat gang i væksten med fornyet overblik over din forsyningskæde. Find frem til hvor du kan give din virksomhed plads til at vokse.

Kom i kontakt med os! – Udfyld formularen nedenfor, eller ring til os på tlf. 7025 1525