Du kan se om medlemmerne har betalt kontingent

Du kan lynhurtigt få et overblik over din økonomi

Du kan nemt sende sms eller e-mail til dine medlemmer

Du kan sende medlemsblade eller invitere til events 

Du slipper for at holde styr på det hele i tonsvis af Excelark

Du får et meget brugervenligt og intuitivt system.

Alt det vigtige
samlet på ét sted

Få verdens bedste overblik samtidig med at du sparer tid på unødvendig administration.
Du får det hele og mere til med vores smarte medlemssystem.

Med vores medlemsløsning bliver du klar til fremtiden

Med løsningen får du styr på mail- og adresselisten, indmeldelser, udmeldelser, opsætning og redigering af medlemskaber og meget andet.

Løsningen giver dig mulighed for regnskabshåndtering, opsætning af PBS, periodiske opkrævninger, indlæsning af indbetalinger og mange andre bogholdermæssige opgaver.

Medlemsløsningen kan effektivt hjælpe dig med at holde styr på dine aftaler og invitationer samt sørge for at f.eks. medlemsblade og velkomstpakker bliver sendt til tiden.

Kan integreres med det meste

Fordi medlemsystemet er bygget på Microsoft Dynamics Business Central, findes der et væld af integrationer du kan bruge, for at få det maksimale ud af din løsning. Faktisk kan alle dine Microsoft applikationer kobles på, ligesom du f.eks. kan bruge X-in – Automatisk Fakturaflow til at automatisere din fakturering og Nets til at håndtere betalinger og opkrævninger.

Er du blevet nysgerrig?

Vil du gerne høre mere vores smarte medlemsløsning og hvordan den også kan hjælpe dig med at spare tid og penge og – oven i hatten – få et meget bedre overblik over din organisation? Så kontakt os endelig.