Dynamics 365

Skab et samlet overblik

Microsoft Dynamics 365 er en samlet løsning der forbinder ERP-system, CRM-system og Office 365. Dette er en del af Microsofts vision om at bringe alle løsningerne ud i skyen og lade virksomheder verden over arbejde mere fleksibelt og med højere integration mellem virksomhedsprogrammerne. Dette med ønske om øget værdi og digitalt overblik. Microsoft har udviklet Dynamics 365 så virksomheder kan få mest muligt ud af deres potentiale ved at nedbryde datasiloer og forbinde kunder, produkter, personer og driftsaktiviteter.

Moderne

Styrk virksomhedsresultaterne med næste generations applikationer til flere kanaler, som giver dig kunstig intelligens (AI), mixed reality, social- og mobilfunktioner til hurtig innovation.

Koordineret

Giv medarbejderne mulighed for at yde optimalt gennem koordinerede relationer, processer og data, hvor omfattende virksomhedsapplikationer er forbundet gennem en fælles Microsoft-cloud-platform.

Intelligent

Opnå bedre virksomhedsresultater med indbygget intelligens og præskriptiv vejledning fra førende AI- og analyseteknologier.

Vil du gerne høre mere om Dynamics 365 eller har brug for hjælp til opsætning?
Så kontakt mig for mere info.

Ulrik Knudsen
Direktør