Intune

Microsoft Intune

Intune er en Cloud-tjeneste, som gør det muligt, via en portal, at håndtere og vedligeholde pc’er, tablets og smartphones, centralt fra én PC.

Microsoft Intune understøtter de ansattes produktivitet, både når de er på kontoret og når de er på farten. Når blot der er internetforbindelse og en webbaseret konsol kan vi levere fjernsupport, sørge for opdateringer og hjælpe med at beskytte jeres hardware mod malware og andre trusler. Dermed kan hele din arbejdsplads med ro i maven koncentere sig om jeres forretnings ve og vel, istedet for IT-problemer.

Overvågning af enheder

Få proaktiv overvågning af alle virksomhedens PC´er og mobile enheder. Beskyt dine forretningsdata ved at styre dine medarbejderes adgang til og deling af data.

Central administration

Ved at centraladministrere virksomhedens enheder, går I ikke på kompromis med sikkerhed.

Enheds rapportering

I får rapportering af alt installeret soft- og hardware på tværs af virksomhedens enheder, og opnår dermed overblik over jeres virksomheds aktiviteter.

Sikkerheds politikker

I kan nemt og enkelt konfigurere og indstille grundlæggende sikkerheds politikker i Windows Firewall på alle virksomhedens PC´er, tablets og smartphones.