Microsoft Teams

Effektivt samarbejde med Microsoft Teams​

Microsoft Teams er et online samlingssted for din arbejdsplads. Det fungerer via app, din browser eller ikon på dit skrivebord. Her kan kollegaer mødes digitalt og samarbejde om projekter. Microsoft Teams er samspillet mellem en række kendte Office 365-funktioner. Ved at anvende Teams samler I mange af jeres arbejdsprocesser på samme sted og overskueliggør jeres workflows. 

I Teams kan I kommunikere privat via chat eller åbent via samtaler, redigere i de samme dokumenter i realtid, tildele hinanden opgaver samt bevare overblikket over projekter. 

Hør mere om Teams i videoen lige her:

 

Bygger på kendte teknologier

SharePoint

SharePoint styrker samarbejdet med dynamiske og produktive teamwebsteder til alle projektteams og afdelinger. Del filer, data, nyheder og ressourcer. Tilpas dit websted for at strømline dit teams arbejde.

Outlook

Outlook er det mest udbredte organiseringsværktøj i verden og en del af Microsofts office-system. Outlook er et e-mail-, opgave-, kontakt- og kalenderbaseret program og gør hverdagen nemmere for folk verden over.

Skype for Business

Skype for Business er en samlet platform til kommunikation med chat, møder, onlinemøder og samarbejde som en del af Office 365. Hold teammøder, direkte streaming af et møde eller opkald eller prøv et konferenceopkald.

Vil du gerne høre mere om Teams? Så skriv til mig.

Ulrik Knudsen
Direktør