Office 365

Her samles alle dine
værktøjer i skyen

Det nye Office 365 tillader at arbejde med de velkendte Office features via cloud (skyen), så du kan arbejde, når og hvor det passer dig bedst. Office 365 gemmer dine seneste dokumenter i skyen, så du nemt kan få adgang til dine filer og hurtigt komme i gang med arbejdet. 

Når du er på kundebesøg eller ude af huset, kan du nu også hurtigt tilgå filer og gemme dem direkte i skyen via de webbaserede versioner. Office 365 tilbyder 1 TB cloud lagerplads med OneDrive for Business, så du kommer ikke til at mangle plads. Nu slipper din harddisk for at kæmpe sig igennem store mængder filer inden opstarten, du får derved også en hurtigere PC/Mac med en cloudbaseret Office 365-løsning. Læs mere om begrebet Cloud teknologi her.

 

Altid tilgængelig

Office 365 gør det muligt for jer at arbejde sammen uanset om du benytter en smartphone, computer eller en tablet.

Samarbejde

Med Office 365 kan du sammen med dine kollegaer redigere live i samme dokument, og dele dokumenter på tværs af virksomheden​

Altid opdateret

Med Office 365 har du altid den nyeste udgave af Office lige ved hånden. Det styrker både sikkerheden og produktiviteten i virksomheden.

Outlook

Outlook er det mest udbredte organiseringsværktøj i verden og en del af Microsofts office-system. Outlook er et e-mail-, opgave-, kontakt- og kalenderbaseret program og gør hverdagen nemmere for folk verden over.

Word, Excel og PowerPoint

Du får de velkendte programmer Word, Excel og Powerpoint som du kan arbejde i fra skyen. Derudover har du mulighed for at installere programmerne på 5 enheder. 

OneDrive

OneDrive er en online fillagringsplatform. Det bruges typisk af virksomheder, der har brug for en central placering til at gemme og få adgang til filer. OneDrive’s versions- og delingsfunktioner gør det nemt at arbejde sammen, så det er mere end et online arkivskab. derudover har alle brugere deres eget personlige drev de kan tilgå, så længe de har en internet forbindelse. 

SharePoint

Sharepoint er en platform til samarbejde og videndeling. I kraft af at Sharepoint er placeret i skyen, kan i arbejde i realtid i dokumenter og dermed sørge for at der altid kun er én version af dokumentet. I Sharepoint kan du nemt og overskueligt søge blandt dokumenter og finde, hvad du leder efter. 

Teams

Microsoft Teams er et online samlingssted for din arbejdsplads. Det fungerer via app, din browser eller ikon på dit skrivebord. Her kan kollegaer mødes digitalt og samarbejde om projekter. Microsoft Teams er samspillet mellem en række kendte Office 365-funktioner. Ved at anvende Teams samler I mange af jeres arbejdsprocesser på samme sted og overskueliggør jeres workflows. Læs mere om Teams her

Mød hele Microsoft familien her:

Har du brug for hjælp?

Skal du have hjælp til opsætningen, eller vil du bare gerne høre mere om, hvordan Office 365 i skyen kan gøre livet nemmere for dig og dine kolleger?

Så tag fat i os med det samme på enten info@xli.dk eller tlf.: 70 25 15 25