2-faktorgodkendelse

Av! Det gør ondt at blive hacket

At blive hacket er noget af det værste der kan ske for en virksomhed. Selvfølgelig primært fordi det kan gå hen og blive rigtig dyrt. Altså rigtig, rigtig dyrt. Nogle virksomheder mister mange millioner, eller endda milliarder.

Heldigvis er der en hel del du selv kan gøre for at undgå at blive en del af den kedelige statistik. Tofaktorgodkendelse er et glimrende eksempel på lige netop det. Og det er nemt og det er ligetil, og faktisk har selveste Microsoft undersøgt effektiviteten, og i følge deres resultater, reducerer tofaktorgodkendelse risikoen for at blive hacket med 99,9%. Ja, det var ikke så lidt, vel? Og der skal heldigvis ikke meget til.

Du kan bestille opsætning af tofaktorgodkendelse til dig og din virksomhed lige her hos os.

Vi står for opsætningen, undervisningen og guides, så I er 100% kørende. Og hele herligheden koster kun 2500,- (ex. moms) for opsætning hos én superbruger, som efterfølgende vil kunne opsætte 2-faktorgodkendelse for de øvrige brugere. Og hvis du ikke har tid til det, koster det kun 300,- (ex. moms) oveni pr. bruger, hvis vi skal klare opsætningen.

Og let’s face it – Det er bare ikke særlig meget i forhold til hvad det potentielt kan komme til at koste dig, hvis cyberkriminelle har held med at bryde ind hos dig.

Og jo, det kan godt ske for dig.

Ja, også selvom du bare er en lille virksomhed.

Og nej, de stopper ikke før du stopper dem.

 

 

*Det med småt:

Når du bestiller, bliver der sendt en bekræftelse til din e-mail, såvel som vores. Herefter vil du blive kontaktet indenfor 2 hverdage, så vi kan aftale det videre forløb.

Inkluderet i prisen på 2500 dkr (ex. moms), er opsætning af 2-faktorgodkendelse i jeres Azure portal, og vejledning af én superbruger. Hertil kommer guides og materiale, som førnævnte superbruger skal bruge for at sætte løsningen op for eventuelt øvrige brugere, og sørge for de alle får hentet Microsoft Authenticator app’en (som er en forudsætning for succesfuld implementering) mv.

Såfremt du ønsker, at vi skal sætte 2-faktorgodkendelse op for eventuelt øvrige brugere, er prisen 300 dkr (ex. moms) pr. bruger.

Bestillingen er ikke bindende, før vi har aftalt forløbet og den endelig kontrakt er underskrevet.

Eftersom der er en række betingelser og krav, som skal være på plads, for at vi overhovedet kan få adgang til at sætte 2-faktorgodkendelse op hos dig, har både du og vi ret til at annullere bestillingen, såfremt disse betingelser ikke kan opfyldes.

Kravene er:

  1. At vi kan få adgang til jeres Azure portal

  2. At virksomheden bruger Office 365

Vi kan dog være behjælpelige med at opsætte begge dele, såfremt disse ikke umiddelbart er opfyldt. Det vil dog være udover det aftalte, og foregå til vores standard timepris.

Hvis begge krav er opfyldt kan vi gå i gang, så snart vi i fællesskab har aftalt forløbet.