Lasertryk

X-in - Elektronisk fakturaflow til Nordens største digitale trykkeri

Lasertryk A/S

Automatiseret bogføring til Nordens største digitale trykkeri

Lasertryk blev stiftet i 1999, og har helt fra starten haft succes med en strategi, som fokuserer på volumen, god kvalitet og billige priser. Lasertryk har i dag 40.000 virksomheder og 50.000 privatpersoner på kundelisten, og trykker alt fra fotobøger, dørmåtter og spillekort til facadebannere, visitkort og skilte.

X-link har leveret X-in – Elektronisk fakturaflow til Lasertryk. Det elektroniske fakturaflow automatiserer alle de arbejdsgange der er i forbindelse med købsfakturaer; distribution til rette modtager, betaling, bogføring og arkivering. Og dét er noget der kan mærkes hos Lasertryk, både på økonomien, effektiviteten og ikke mindst, arbejdsglæden.

Kundeønske: Smartere bogføring hele vejen rundt

Lasertryk vil gerne bruge sine ressourcer så godt og effektivt som overhovedet muligt, så kvaliteten kan forblive tårnhøj og priserne kan holdes lave. Lasertryk har et stort fokus på at holde omkostningerne nede, og gøre tingene så smart som muligt, så der er hele tiden øje for, hvor der kan optimeres.

Så – når en købsfaktura skal igennem adskillige medarbejdere (i forskellige dele af virksomheden), som alle skal bruge tid på den, er der uden tvivl plads til forbedringer.

X-in = glade medarbejdere

Det er ikke kun direktørerne, som er begejstrede for det nye elektroniske fakturaflow. Medarbejderne i bogholderiet er også vilde med det, og det er der flere, rigtig gode grunde til:

  • Fritekstsøgning i nye og gamle bilag, gør det uendeligt lettere at finde de bilag de leder efter
  • Medarbejderne sparer meget tid på afstemning af kontoudtog fra kreditorer
  • De behøver aldrig at bekymre sig om moms- eller indtastningsfejl. For de sker ikke mere.
  • X-in er enkelt, let og intuitivt at arbejde med

Fakturaflow med store gevinster

Ikke alene har X-in sparet Lasertryk for en hel masse spildtid i forbindelse med håndtering af købsfakturaer (og dermed halvdelen af udgifterne til bogholderiet). Det har faktisk også sparet Lasertryk en masse plads, for alt arkiveres elektronisk. Og lige som X-in sørger for at kryptere faktuaerne, arkiveres de også sikkert, så alle bilag er i trygge hænder – uden at de fylder og roder på kontoret.

"Vi er ikke i tvivl om, at X-in er vores bedste og mest rentable softwareinvestering nogensinde."
Esben Mols Kabell
Direktør i Lasertryk A/S

Integration med økonomisystemet? Selvfølgelig!

Det er en stor beslutning at skifte regnskabsprogram – en beslutning du heldigvis ikke behøver tage, for at kunne bruge X-in. X-in Elektronisk fakturaflow fungerer nemlig som et tilkøbsmodul, og kræver hverken ændringer eller udskiftning af økonomisystem. Uanset hvilket der bruges. X-in virker med alle økonomisystemer og er supernemt at implementere. Det betyder, at I kan være godt i gang med at spare tid, penge og energi på fakturering allerede i morgen.

Siden implementeringen af X-in, har Lasertryk opnået:

95%

Af alle fakturaer modtages
og behandles nu elektronisk

98%

Fald i antallet af timer brugt
på behandling af fakturaer

50%

Færre udgifter til bogholderi
(Mens Lasertryk er vokset 30%)

Vil du vide mere om løsningen til Lasertryk?

.. Og er du blevet nysgerrig på hvordan elektronisk fakturaflow kan gøre dit liv nemmere, så kontakt mig gerne.

Ulrik Knudsen
Direktør