OM OS

X-link er din
sikkerhed

Karriere
Medarbejdere
Mærkesager
it-partnere

Kommende seminarer


Microsoft 365 seminar
torsdag den 30. marts 2023
kl. 9.00-12.30


Kom til vores spændende seminar om Microsoft 365 og få masser af viden og inspiration til at optimere din forretning. 

Seminaret er for dig, der enten overvejer at skifte til Microsoft 365 eller dig, der har brugt det et stykke tid, men godt kunne tænke dig at lære mere. 

Tilmeld dig her

Business Central seminar
torsdag den 20. april 2023
kl. 9.00-12.30 

Kom til vores spændende seminar om Business Central og få masser af viden og inspiration til dit arbejde. Hør også hvordan Business Central lever op til den nye bogføringslov. 

Seminaret er for dig, der enten overvejer at skifte til Business Central fra et andet økonomisystem, eller dig, der har brugt Business Central i et stykke tid, men godt kunne tænke dig at lære mere og optimere dit workflow. 

Tilmeld dig her
Optimering er nøglen

Hos X-link drejer hverdagen sig om at forbedre vores kunders interne arbejdsgange og at gøre hverdagen nemmere for brugerne. Derfor sætter vi også en ære i altid at være opdaterede på den nyeste og bedste teknologi, samt holde de ansatte uddannede og dygtige. De ansatte får hele tiden mulighed for at dygtiggøre sig, så de bedst muligt kan assistere vores kunder.

Vi stiller høje krav til vores arbejde og lægger stor vægt på troværdighed og gensidig tillid. Det mener vi nemlig, er opskriften på et godt og frugtbart samarbejde!

Hvordan startede det?

X-link blev grundlagt tilbage i 1998 af Ulrik Knudsen. Dengang var fokus på it – både software og hardware. I dag ser situationen lidt anderledes ud, men visionen om at hjælpe virksomheder med at optimere deres forretning gennem relevant it, er stadig det allervigtigste for os.

Hvad betyder X-link egentlig?

… Ja, navnet fortæller lidt om Ulriks vision om at kunne skabe sammenhæng mellem systemer og data og derigennem opnå optimering af forretningen. X’et i navnet refererer til de eksterne systemer og data, som X-link kan ’linke’ sammen.

Vi lytter til dig

Vi går efter at opnå synergi, der gennemsyrer hele forretningen og gør det mere overskueligt for vores kunder at gøre det, de gør bedst.
Det gør vi ved at udbyde en bred vifte af løsninger, så vi sikrer os, at vi kan imødekomme kundernes behov.

Vil du gerne vide mere om os?

F.eks. lidt om hvordan vi kan hjælpe dig med din forretnings it-drift, så du kan fokusere på andre ting? Rådgive dig omkring digitalisering og ERP-systemer? Så kontakt os endelig.