Om os

Om X-link

X-link blev grundlagt tilbage i 1998 af Ulrik Knudsen med fokus på IT – både software og hardware. I dag ser situationen lidt anderledes ud, men vigtigst af alt ønskede Ulrik at hjælpe virksomheder med at optimere deres forretning via IT, hvilket stadig er grundstenen for os. I dag består X-link af 7 ansatte. Få sat ansigt på dem her.

X-link logo
X-link at work

… Og hvorfor hedder X-link så X-link? Navnet fortæller Ulriks vision om at kunne skabe sammenhæng mellem systemer og data og derigennem opnå optimering af forretningen.  X’et i navnet refererer til de eksterne systemer og data som X-link kan ’linke’ sammen.

Vi går efter at opnå synergi, der gennemsyrer hele forretningen og gør det mere overskueligt for vores kunder at gøre det, de gør bedst. Det gør vi ved at udbyde en bred vifte af løsninger, så vi sikrer os, at vi kan imødekomme kundernes behov.

Optimering - en grundsøjle for X-link

Hos X-link drejer hverdagen sig om at forbedre vores kunders interne arbejdsgange og at gøre hverdagen nemmere for brugerne. Derfor sætter vi også en ære i altid at være opdaterede på den nyeste og bedste teknologi, samt holde de ansatte uddannede og dygtige. De ansatte får hele tiden mulighed for at dygtiggøre sig, så de bedst muligt kan assistere vores kunder. 

Vi stiller store krav til vores arbejde og lægger stor vægt på troværdighed og gensidig tillid. Det mener vi, er opskriften på et godt og frugtbart samarbejde!

X-link er dit sikkerhedsnetværk, betroede partner og rådgiver

Hver dag sidder vores dedikerede konsulenter og udviklere og vurderer, hvilke it-løsninger og muligheder, der passer bedst til vores kunder. Vi sikrer os, at vi med udgangspunkt i kundens behov kan udvikle og tilpasse systemer, så det hele går op i en højere enhed. Vi taler til kunden i et sprog de forstår og sætter os ind i deres forretning. Det betyder ofte, at vi skal tænke på kundens kunder og se på deres forretning i et større perspektiv.

Ring til os for at få et uforpligtende tilbud på telefon 7025 1525, via mail til info@xli.dk eller via kontaktformularen