Kundehistorie – Lasertryk A/S

Automatiseret bogføring til Nordens største, digitale trykkeri

X-link har leveret X-in – Elektronisk fakturering til Lasertryk. Det automatiske fakturaflow letter besværlige arbejdsgange, og dét kan mærkes hos Lasertryk – både på økonomien, effektiviteten og, ikke mindst, arbejdsglæden.

Kundeønske: Smartere bogføring hele vejen rundt

Lasertryk vil gerne bruge sine ressourcer så godt og effektivt som overhovedet muligt, så kvaliteten kan forblive tårnhøj og priserne kan holdes lave. Lasertryk har et stort fokus på at holde omkostningerne nede, og gøre tingene så smart som muligt, så der er hele tiden øje for, hvor der kan optimeres.

Så – når en købsfaktura skal igennem adskillige medarbejdere (i forskellige dele af virksomheden), som alle skal bruge tid på den, er der uden tvivl plads til forbedringer.

Vi er ikke i tvivl om, at X-in er vores bedste og mest rentable softwareinvestering nogensinde.

Esben Mols Kabell
Direktør i Lasertryk A/S

EN KÆMPESTOR FORSKEL

X-in = glade medarbejdere

Det er ikke kun direktørerne, som er begejstrede for det nye elektroniske fakturaflow. Medarbejderne i bogholderiet er også vilde med det, og det er der flere, rigtig gode grunde til ..

NEM SØGNING

Fritekstsøgning i nye og gamle bilag, gør det uendeligt lettere at finde de bilag de leder efter.

FÆRRE FEJL

De behøver aldrig at bekymre sig om moms- eller indtastningsfejl. For de sker bare ikke mere.

TIDSBESPARENDE

Medarbejderne sparer meget tid på afstemning af kontoudtog fra kreditorer.

INTUITIVT

X-in er enkelt, let og intuitivt at arbejde med. Det tager ikke lang tid at sætte sig ind i.

Fakturaflow med store gevinster

Ikke alene har X-in sparet Lasertryk for en hel masse spildtid i forbindelse med håndtering af købsfakturaer (og dermed halvdelen af udgifterne til bogholderiet).

Det har faktisk også sparet Lasertryk en masse plads, for alt arkiveres elektronisk. Og lige som X-in sørger for at kryptere faktuaerne, arkiveres de også sikkert, så alle bilag er i trygge hænder – uden at de fylder og roder på kontoret.

Integration med økonomisystemet? Selvfølgelig!

Det er en stor beslutning at skifte regnskabsprogram – en beslutning du heldigvis ikke behøver tage, for at kunne bruge X-in.

X-in Elektronisk fakturaflow fungerer nemlig som et tilkøbsmodul, og kræver hverken ændringer eller udskiftning af økonomisystem. Uanset hvilket der bruges. X-in virker med alle økonomisystemer og er supernemt at implementere.

Det betyder, at I kan være godt i gang med at spare tid, penge og energi på fakturering allerede i morgen.

Imponerende resultater

Udover glade medarbejdere og en glad ledelse, har Lasertryk A/S med X-in opnået nogle ret så konkrete (og ret så fantastiske) resultater. Tallene taler for sig selv.

0
.. af alle fakturaer modtages og behandles nu elektronisk.
0
.. fald i antallet af timer brugt på behandling af fakturaer.
0
.. færre udgifter til bogholderiet (mens Lasertryk er vokset med 30%)

Vil du gerne vide mere?

Vil du gerne høre mere hvordan e-fakturering også kan hjælpe din virksomhed med at spare tid, penge og besvær? Så kontakt os endelig.