Vores mærkesager

Mærkesager, CSR eller hjertesager. Der er mange måder at udtrykke det på, men uanset hvad man vælger at kalde det, kan det defineres som noget der virkelig betyder noget og gør en forskel.

Vi synes det er enormt vigtigt at man giver noget igen når man har muligheden. Det er vi så heldige at vi har, så derfor har vi valgt at vi gerne vil vise vores støtte og sympati for vores vigtigste mærkesager.
Gennem årene har vi både af personlige årsager og gennem professionelle relationer, valgt en række gode formål og beundringsværdige foreninger, som vi gerne vil hjælpe med at gøre en forskel.

Vi støtter

FC Nordsjællands fodboldakademi i Ghana

Samarbejdet med FC Nordsjælland startede allerede i 1999, og siden 2017 har X-link også doneret it-udstyr til Right To Dream – FC Nordsjællands fodboldakademi i Ghana.

Du kan læse meget mere om vores samarbejde i denne artikel fra FC Nordsjællands magasin, 
Lad os dele drømmen fra 2018:

X-Link støtter ghanesisk fodboldakademi med it-udstyr: Det er værdifuldt at hjælpe unge talenter

Ulrik Knudsen sammen med en flok talenter fra fodboldakademiet i Ghana.

FC NORDSJÆLLAND ER KENDT FOR AT UDVIKLE FODBOLDTALENTER, OG SÆRLIGT KLUBBENS AKADEMI I GHANA GØR EN FORSKEL FOR UNGE AFRIKANSKE BOLDJONGLØRER. X-LINK HAR, SOM SAMARBEJDSPARTNER, HAFT MULIGHED FOR AT STØTTE SKOLEN MED IT-UDSTYR, OG FOR DIREKTØREN ER DER INGEN TVIVL OM, AT RIGHT TO DREAM, GIVER SAMARBEJDET MED DEN NORDSJÆLLANDSKE FODBOLDKLUB EKSTRA VÆRDI.

FC Nordsjælland er en af landets bedste fodboldklubber, og klubben er også kendt for sit arbejde med talentudvikling, både i Danmark, og i klubbens ghanesiske akademi – Right to Dream.

Akademiets mål er at udvikle talenter, give dem en uddannelse og forberede dem på en tilværelse som professionelle fodboldspillere. Akademiet skal også give de unge mulighed for at lære at klare sig selv, og gøre dem i stand til at give tilbage til samfundet senere i livet, forklarer Ulrik Knudsen, direktør i it-virksomheden X-Link.

Gennem årtier har X-Link sørget for, at FC Nordsjællands computersystemer altid fungerer optimalt, og er opdateret med den nyeste teknologi. Så da Ulrik Knudsen var på besøg på Right to Dream-akademiet i Ghana i marts 2017, var det naturligt, at direktøren havde et særligt øje for skolens it-udstyr.

– Meget af udstyret var gammelt, og en af skolens lærere fortalte, at nye computere ville styrke hans undervisning. Så jeg snakkede med en af FC Nordsjællands andre sponsorer – Arbejdernes Landsbank – og sammen endte vi med at donere 19 computere til akademiet, fortæller Ulrik Knudsen.

MAN KAN GØRE EN STOR FORSKEL
Året efter var direktøren igen på besøg i Ghana, og fik mulighed for at se de donerede computere blive brugt i undervisningen.

– Eleverne og skolerne var rigtig glade for dem, og akademiet er efterhånden godt med i forhold til undervisningsudstyr. De har stadig lidt udfordringer med et stabilt internet, men det arbejder vi på at skaffe nu, forklarer Ulrik Knudsen. For X-Links direktør er der ingen tvivl om, at samarbejdet med FC Nordsjælland er givende, men muligheden for at hjælpe unge gennem Right to Dream, giver partnerskabet en ekstra dimension.

– Right to Dream er et fantastisk projekt at kunne støtte op om, og det, at vi får mulighed for at hjælpe andre gennem vores partnerskab med FC Nordsjælland, gør kun samarbejdet endnu mere værdifuldt. Det betyder noget, at kunne gøre en forskel, slutter Ulrik Knudsen.