BRUG DIGITAL FAKTURA HÅNDTERING I BUSINESS CENTRAL

Hvordan virker digital fakturahåndtering?

X-in er en løsning til digital fakturahåndtering, som er udviklet af X-link. Xin giver din forretning et effektivt værktøj til håndtering af indgående bilag, da alle bilag kan modtages digitalt og håndteres efter, hvem der skal se, godkende og bogføre bilagene.

X-in kræver ikke ændringer i jeres nuværende regnskabssystem, og kan sagtens bruges med andre systemer end Business Central. Derfor kan du være i gang med at bruge X-in i løbet af få dage.

E-FAKTURAEN MODTAGES OG OMDELES

X-in modtager automatisk fakturaen og sender den videre til rette modtager.

E-FAKTURAEN GODKENDES OG KONTERES

E-fakturaen og det automatiske konteringsforslag godkendes elektronisk.

E-FAKTURAEN BOGFØRES OG BETALES

X-in kommunikerer med jeres regnskabsprogram og forbereder automatisk en kassekladde og en betalingsfil til netbank. Håndtering af alle fakturaer er klaret på under 5 minutter – Uanset antal.

E-FAKTURAEN ARKIVERES

X-in krypterer fakturaens indhold og arkiverer den sikkert. Der er fremover mulighed for fritekstsøgning på alle fakturaer – Helt ned til varelinjeniveau.

EN SUCCESHISTORIE

Lasertryk valgte X-in og har ikke set sig tilbage siden

Siden Nordens største digitale trykkeri, Lasertryk tog X-in i brug, har de sparet mere end halvdelen af udgifterne til bogholderiet. Samtidig er forretningen vokset med 30%

Lasertryks glade produktion

Samler hele din virksomhed

Dynamics 365 Business Central er en komplet ERP-løsning til virksomhedsadministration, som hjælper dig med at forbinde økonomi, salg, service og drift, så forretningsprocesserne strømlines og kundeinteraktionerne forbedres.

Udvid grænserne i programmet til grundlæggende bogføring. Dynamics 365 Business Central er en komplet løsning til virksomhedsadministration, der er let at bruge og tilpasse, og som hjælper dig med at forbinde de enkelte dele af virksomheden, så du kan træffe beslutninger på et større grundlag.

Hvorfor du skal vælge X-in

Bilagshåndtering er mange steder stadigvæk en tidskrævende, og dermed også omkostningstung opgave. X-in er med digitale fakturaer med til at minimere tidsforbruget og der vil ofte være en stor besparelse efter idriftsætning.

Uanset om bilagene i dag behandles manuelt, modtages som pdf eller scannes ind, er der tid og penge at spare ved at anvende x-in. Jeres bilag vil automatisk blive konteret og journaliseret, derfor kan de ansatte nemt og hurtigt genfinde arkiverede bilag.

X-in leveres med ubegrænsede brugere og kan integreres med stort set alle ERP systemer, herunder Business Central, C5, Dynamics NAV, Dynamics AX, Visma Business, SAP og e-conomics. Det betyder at skift af ERP ikke kræver skift af X-in.

Vi hjælper jer selvfølgelig med den tekniske implementering og giver jer de nødvendige vaner og viden. Dermed sikrer vi, at I kommer optimalt fra start og bliver klar til at bruge digital fakturering i løbet af ingen tid.


Er du blevet nysgerrig?

Vil du gerne høre mere om hvordan digital fakturahåndtering med X-in også kan hjælpe dig og din forretning med at spare tid, penge og plads? Så kontakt os endelig.