MICROSOFT 365 + ALT DET EKSTRAUDSTYR DU DRØMMER OM

Med X365 skal du bare passe dit arbejde. Så klarer vi resten.

Er du træt af at forholde dig til besværlig it? Det skal bare virke, ikke?
Men ender du med alligevel at bruge alt for meget tid og krudt på det – tid og krudt du meget hellere ville have brugt på noget andet? Så er X365 løsningen for dig.

Hvad er X365?

Det kan egentlig siges ret simpelt. Kort sagt består X365 af to dele:

1) En Microsoft 365 Business Premium licens, som indeholder alle de funktioner, som du allerede kender fra Microsoft 365, f. eks. Office-pakken, OneDrive, Teams, Sharepoint og meget mere.

2) X’et er de ekstra services vi tilbyder, rundt om produktet. F.eks. opsætning og vedligehold af de apps og funktioner du bruger, fri driftssupport, opdateringer, ekstra sikkerhed, overvågning og backup.
I bund og grund har vi tilføjet alt det som gør, at du ikke behøver bekymre dig om it, så du kan fokusere på at gøre det, du gør bedst.

microsoft 365 logoer
  • Opsætning
  • Vedligehold og opdateringer
  • Fri driftssupport
  • Ekstra sikkerhed
  • Overvågning og back-up
  • Ro i maven
  • Tid til at passe dit arbejde
EN SUCCESHISTORIE

Bostedet, Johannes Hages Hus, har igen fået tid til det allervigtigste

Masser af værdifulde timer blev spildt på besværlig it. Timer, som skulle have været brugt sammen med bostedets beboere. Men med den nye løsning fra X-link er det slut og der er blevet tid til det allervigtigste. 

Johannes Hages Hus

Hvorfor du skal vælge X365

Vidste du godt, at når man køber en Microsoft 365 Business Premium licens, er det faktisk kun ca. 10% der virker ud af boksen?

Resten skal sættes op og konfigureres. Det gælder f.eks. en række vigtige sikkerhedsfunktioner, så som 2-faktorgodkendelse, mailsikkerhed og værn mod ransomware. Hvis ikke det sættes rigtigt op, virker det ikke.

Med X365 er alt konfigureret lige præcis så det passer bedst til dig og dine opgaver. Og, når du skal have ny computer, er opsætningen på plads og du kan fortsætte hvor du slap. Uanset om det er fordi den er blevet stjålet, du har tabt din kaffe ned på den eller den bare trænger til en opgradering.

Kort sagt, det du får med X365 er it der bare virker. Det er ro i maven og meget mere tid til det der er vigtigt.

Er du blevet nysgerrig?

Vil du gerne høre mere hvordan vi kan hjælpe dig med optimere teknologien, så du kan fokusere på andre ting? Så kontakt os endelig.

Microsoft X365 oversigt X-link