Vi søger hurtigst muligt

Kundeorienteret Microsoft 365 konsulent med forstand på it og lyst til at lære


Kunne du tænke dig at være en del af en proaktiv organisation med kort vej fra idé til handling? Kan du formidle kompleks it på en måde, så alle kan være med?


Vi er et innovativt, allround it-konsulenthus i vækst, og lige nu mangler vi endnu en dygtig Microsoft 365 konsulent. Her får du en række dygtige og engagerede kollegaer og et hyggeligt arbejdsmiljø, præget af høj faglighed, innovativ tankegang og et godt sammenhold.

Du kommer bl.a. til at arbejde med løsningsdesign, implementering og dokumentation samt have den daglige sparring med kunderne ift. løbende at skabe værdi gennem rådgivning og teknologi. Kort sagt bliver din fornemmeste opgave at optimere vores kunders forretning ved brug af relevant it.

Du passer perfekt til jobbet, hvis du ..

.. kan lide at tale med folk, og du uden problemer omsætter kompleks it til et sprog, som alle forstår. Du arbejder struktureret, løsningsorienteret og du synes det er et stort plus, at du kan planlægge din egen arbejdstid. Dernæst er du nysgerrig og sætter en ære i at være helt fremme i skoene, når det gælder de nyeste tendenser og teknologier inden for dit arbejdsområde.

Du har kompetencer inden for så mange som muligt af Microsoft 365 applikationerne, samt erfaring med optimering af Microsoft 365 & øvrige klientrelaterede indstillinger, opsætning af sikkerhedspolitikker & conditional access samt Power Platform. Det er et stort plus hvis du derudover har kendskab til cloudløsninger og databaseopbygning.

Sidst, men absolut ikke mindst, har du en relevant it-uddannelse og behersker både det danske og det engelske sprog på professionelt niveau.

Sådan søger du jobbet

Hvis du kunne tænke dig at blive vores nye Microsoft 365 konsulent, så send din ansøgning og dit CV til: job@xli.dk.

Vi afholder samtaler i takt med, at vi modtager kvalificerede ansøgninger, da stillingen skal besættes hurtigst muligt. Der er derfor heller ingen ansøgningsfrist.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 70251525 eller via e-mail: job@xli.dk.