To-faktor-godkendelse NU

Det kan være svært at se hvorfor det haster med at få sat 2-faktorgodkendelse på al jeres data. For det går jo fint nok som det er nu, ikke? Og I er jo alligevel bare en lille virksomhed, som ingen gider bruge tid på at hacke, ikke?

Det korte svar er at jo, der er masser af grunde til sat hacke lige netop jer. Læs hvorfor her.

I starten af 2020 blev der på én enkelt dag registreret knap 40 millioner cyberangreb på verdensplan på Live Cyber Attack Threat Map.

Det svarede til over 460 cyberangreb hvert eneste sekund. Og det var bare på én enkelt dag. Og det var altså ikke fordi det var en helt særlig dag, for det samme gentager sig dag ud og dag ind, dag efter dag efter dag. Hele året rundt.

– Og nu, i starten af 2022 er det tal steget til ca. 100 millioner. Det er en stigning på 150% på kun to år.

Det er lidt skræmmende, ikke?

Hvad betyder et hackerangreb for dig?

hvor-mange-cyberangreb-sker

Det tager i gennemsnit et sted mellem 100 og 200 dage, for en virksomhed at opdage et hackerangreb.

På den tid kan hackerne nå at stjæle rigtig mange penge. Som i RIGTIG mange.

Men det er faktisk langt fra kun de håndgribelige og målbare konsekvenser – altså det økonomiske tab – som betyder noget.

For udover det, lider virksomhederne som regel også store immaterielle tab. Altså de mindre målbare konsekvenser, som f.eks. tab af både omdømme og tillid. Og det er virkelig noget, som kan komme til at gøre ondt på den lange bane.

Faktisk er små og mellemstore virksomheder dobbelt så modtagelige overfor hackerangreb. Det skyldes, som jeg skrev før, at de ud over det økonomiske tab også risikerer at miste kundernes tillid.

Og det er en meget reel risiko. Faktisk siger hele 58% af forbrugerne, at de vil have mindre lyst til at handle med en virksomhed, hvis den har været udsat for et hackerangreb.

Et hackerangreb kan altså have en varig og ret så betydelig effekt på din virksomhed, hvis ikke angrebet afværges hurtigt. Såfremt skaden allerede er sket, naturligvis.

Du kan jo også vælge at forhindre skaden i overhovedet at ske. For det er faktisk temmelig nemt at beskytte dine Microsoft apps mod angreb. Det kræver bare at du slår 2-faktorgodkendelse til, og så mindsker du din risiko for at blive hacket med 99,9% (iflg. Microsoft selv).

Derfor skal du lige have det her tilbud igen:

Fordi – for kun 2500,- (ex.moms) sætter vi 2-faktorgodkendelse op for dig, så du kan slippe for flere bekymringer og tekniske hovedpiner. Og hvis du er mere end én, tager vi kun 300,- (ex.moms) pr bruger, udover dig.

Det bliver bare ikke nemmere, og helt ærligt – det er ikke mange basører, sammenlignet med hvad et hackerangreb potentielt kan komme til at koste dig.

Klar til at bestille?

Vil du gerne høre mere om hvor billigt det er for din forretning at få opsat 2-faktorgodkendelse? Så kontakt med det samme.