Flyt til Business Central

Skal du have et smart, opdateret og topmoderne ERP-system?

Vi har massevis af erfaring med at flytte virksomheders ERP til Business Central. Så uanset om du stadig roder med en gammel C5, en nyere NAV, e-conomic, Uniconta eller noget helt femte, så kan vi hjælpe dig.

Du ved det nok allerede, men Microsoft valgte at stoppe al udvikling og support af Microsoft C5 tilbage i starten af 2019. Grunden til dette var, at teknologien der lå bag ERP-systemet var forældet, og dermed ikke understøttede de moderne teknologiske muligheder, som mange kunder i dag har som krav.

Blandt andet ting som applikationer, integrationer, Cloudbaseret ERP og ikke mindst skalérbarhed. Vi har igennem tiden oplevet, at rigtig mange tror, at C5s ophør betyder, at man er tvunget ud i at skulle skifte ERP-system. Og i mange tilfælde har de haft ret.

Hvis du selv ejer din licens, kan du reelt set blive ved med at anvende C5 mange år endnu, men vi anbefaler dog at se på konverteringsmulighederne i en nærmere fremtid.

Er du blevet nysgerrig?

Har du et andet eller ældre ERP-system, og kunne du godt tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at blive helt up to date? Så kontakt os endelig.