Flyt til Business Central

Skal du have et smart, opdateret og topmoderne ERP-system?

Vi har massevis af erfaring med at flytte virksomheders ERP til Business Central. Så uanset om du stadig roder med en gammel C5, en nyere NAV, e-conomic, Uniconta eller noget helt femte, så kan vi hjælpe dig.

Du ved det nok allerede, men Microsoft valgte at stoppe al udvikling og support af Microsoft C5 tilbage i starten af 2019. Grundet til dette var, at teknologien der lå bag ERP-systemet var forældet, og dermed ikke understøttede de moderne teknologiske muligheder, som mange kunder i dag har som krav.

Blandt andet ting som applikationer, integrationer, Cloudbaseret ERP og ikke mindst skalérbarhed. Vi har igennem tiden oplevet, at rigtig mange tror, at C5s ophør betyder, at man er tvunget ud i at skulle skifte ERP-system. Og i mange tilfælde har de haft ret.

Hvis du selv ejer din licens, kan du reelt set blive ved med at anvende C5 mange år endnu, men vi anbefaler dog at se på konverteringsmulighederne i en nærmere fremtid.

EN SUCCESHISTORIE

Gorm Hansen A/S har fået overblik over forretningen med Business Central

Entreprenørvirksomheden, Gorm Hansen A/S fik implementeret Business Central og sagde dermed goddag til fremtiden og farvel til et umoderne ERP-system. 

Business Central casehistorie - Gorm Hansen

Er du blevet nysgerrig?

Har du et andet eller ældre ERP-system, og kunne du godt tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at blive helt up to date? Så kontakt os endelig.