Hvor meget er jeres data værd?

Ph-lampen, 7’er stolene, det nye TV og de uerstattelige arvestykker. Det er helt åbenlyst, at de er værd at passe på. De forskellige værdier du har derhjemme (eller på kontoret, i sommerhuset eller et helt fjerde sted) er én ting. Har du f.eks. nogensinde tænkt over, hvad din virksomheds data er værd? 

Indbrud vs. hackerangreb

cloud backup

Det kan være ualmindelig svært, at sætte en pris på den sikkert temmelig store mængde data I har liggende.

Meget sværere, end det er at værdisætte en lampe, et TV eller en designerstol. Men måske du kan få en idé på denne måde:

Forestil dig , at det hele pludselig er væk.

Hvor lang tid ville det tage at genoprette?
Hvad ville det koste at genoprette?
Hvor mange kunder ville din virksomhed miste på det?

Det er slet ikke til at holde ud at tænke på, vel?

Statistikken du ikke vil være en del af

Nå, men imens du alligevel lige tænker over det, kan jeg fortælle dig, at den gennemsnitlige omkostning for små og mellemstore virksomheder, som bliver udsat for et cyberangreb i skrivende stund er lidt mere end 200.000 kr.

Og det tal stiger hele tiden.

Av!

Værsgo’ – en nem løsning

Ingen panik – Jeg kan nemlig også fortælle dig, at for kun 2500 kr kan du mindske risikoen for at blive hacket med hele 99,9%.

Det kan vi vel godt blive enige om er en forholdsvis lille investering, sammenlignet med de helt uoverskuelige konsekvenser et hackerangreb kan have.

Jeg kan jo også vende den om og spørge dig sådan her i stedet:

Hvis du nu fik at vide, at du kunne reducere risikoen for at have indbrud i dit hjem med hele 99,9% for et engangsbeløb på 2500 kr – ville du så overhovedet skulle tænke over det? Det skulle jeg ikke. Jeg var sprunget til med det samme.

Ulrik Knudsen
Direktør i X-link A/S


Er du blevet nysgerrig?

Vil du gerne høre mere hvordan du for ganske små midler kan beskytte din forretnings data? Så kontakt os allerede i dag.