Vi søger

Erfaren Microsoft Dynamics Business Central konsulent med et godt overblik


Kunne du tænke dig at arbejde med alt fra superligaklubber, store entreprenørfirmaer og landsdækkende medlemsorganisationer til små snedkerværksteder og lokale busselskaber?


Vi er et innovativt, allround it-konsulenthus i vækst, og vi mangler lige nu endnu en dygtig Microsoft Dynamics Business Central konsulent til vores kontor i Odder.
Odder er en hyggelig lille by, som ligger naturskønt i det østjyske, kun 25 minutters kørsel fra Aarhus C. Hverdagen her er præget af høj faglighed, nysgerrighed og en åben omgangstone, hvor alle bliver hørt.

Du passer perfekt til jobbet, hvis du ..

.. først og fremmest er nysgerrig af natur og elsker at lære nye ting, og ikke mindst prøve dem af i praksis. Du evner at se holistisk på kundernes problemstillinger, og du er god til at finde kreative løsninger på deres udfordringer. Du har en solid forretningsforståelse, og du forstår at kommunikere om førnævnte løsninger i et klart sprog, som kunderne forstår.

Hvis du derudover både har erfaring med løsninger, der består af flere forskellige it-produkter og erfaring med projektledelse, er det et stort plus. Og så har du – selvfølgelig – erfaring fra en lignende stilling og et bredt kendskab til Microsoft Dynamics Business Central applikationen.

Sådan søger du jobbet

Hvis du kunne tænke dig at blive vores nye Microsoft Dynamics Business Central konsulent, så send din ansøgning og dit CV til: job@xli.dk.

Vi afholder samtaler i takt med, at vi modtager kvalificerede ansøgninger, da stillingen skal besættes hurtigst muligt. Der er derfor heller ingen ansøgningsfrist.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 70251525  eller via e-mail: job@xli.dk.