MFA & 2-FAKTORGODKENDELSE

Beskyt din virksomheds data

At blive hacket er noget af det værste der kan ske for en virksomhed. Selvfølgelig primært fordi det kan gå hen og blive rigtig dyrt. Altså rigtig, rigtig dyrt. Nogle virksomheder mister mange millioner, eller endda milliarder. Men det kan også gøre uoprettelig skade på virksomhedens omdømme og gøre kunderne utrygge.

Heldigvis er der en hel del du selv kan gøre for at undgå at blive en del af den kedelige statistik.
Tofaktorgodkendelse er et glimrende eksempel på lige netop det.

Og det er nemt og det er ligetil, og faktisk har selveste Microsoft undersøgt effektiviteten, og ifølge deres resultater, reducerer tofaktorgodkendelse risikoen for at blive hacket med 99,9%.

Ja, det var ikke så lidt, vel?

Og der skal heldigvis ikke meget til. Du kan bestille opsætning af tofaktorgodkendelse til dig og din virksomhed lige her hos os. Vi står for opsætningen, undervisningen og guides, så I er 100% kørende. Det tager ikke lang tid, og betyder alverden.

Det er ikke dyrt og nærmest ingenting i forhold til hvad det potentielt kan komme til at koste dig, hvis cyberkriminelle har held med at bryde ind hos dig.

Og jo, det kan godt ske for dig.

Ja, også selvom du bare er en lille virksomhed.

Og nej, de stopper ikke før du stopper dem.

Er du blevet nysgerrig?

Vil du gerne høre mere hvordan vi kan hjælpe dig med din forretnings it-sikkerhed, så du kan fokusere på andre ting? Så kontakt os endelig.